5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın reva standartlara ve yönetmeliklere makul olup olmadığını belirlemek derunin etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Bina yüreki yangın merdivenleri, insanoğluın hızlı ve emin bir şekilde tahliye edilmelerini esenlar ve ivedi durumlarda yangın eminğini fazlalıkrır.

Yangınlar hızla yayılabilir ve insanların hızlı bir şekilde binayı terk etmelerini Yapı kucaki yangın merdivenleri, insanların binadan emin bir şekilde çıkmalarını esenlar ve ivedili pozisyon tahliyesini kolaylaştırır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da çekmece önünde bulundurularak standartlara munis şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak Yangın Merdiveni Kapısı farklı modellerde üretilmektedir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Yaman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Müstacel çıkış kapısı adı ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul gestaltda Yangın Çıkış Kapısı bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin çabucak her yerde, özellikle bile oylumlu binalarda olması kişilerin can kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın merdiveni bapları, yangına karşı erdemli dayanıklılık gösteren malzemelerden kuruluşlmış olmalıdır. Genellikle yangına dayanıklı çelik yahut bedduaşap malzemeler yeğleme

Gücvenliğiniz bâtınin yangın bapsı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde mecburi olan sistemler ezelî apartmanlarda Yangın kapısı istanbul da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page